بهترین اپ کتابخوان

اگر می خواهید یک کتاب خوان دیجیتال بخرید و یا از طریق گوشی یا تبلت خود به مطالعه کتاب بپردازید با ما همراه شوید.

اپلیکیشن های کتاب خوان برای بهبود بخشیدن به عادات مطالعه‌ی ما فراهم شده‌اند و با توجه به محبوبیت روز افزون تبلت‌ها به عنوان ابزاری برای گسترش کاربردهای دسکتاپ‌ها و لپ‌تاپ‌ها و جمع و جور بودن و وزن اندکی که دارند، همراهان خوبی برای مطالعه در حین رفت و آمد یا مسافرت هم خواهند بود. بیشتر تبلت‌ها اندازه‌ها و ابعاد مختلفی دارند که از فبلت‌های ۵٫۳ اینچی گرفته تا صفحه نمایش‌های غول پیکر ۱۰٫۱ اینچی را شامل می‌شوند.

اگر قصد دارید کتاب‌های الکترونیکی بر روی تبلت اندرویدی خود مطالعه کنید، باعث شادمانی‌تان خواهد شد که بدانید چندین اپلیکیشن اندروید برای این هدف ساخته شده است. با مجله گجت در این مقاله همراه باشید تا بهترین اپلیکیشن های کتاب خوان برای دستگاه‌هایی با سیستم عامل اندروید را بشناسید.

کیندل (Kindle)

شاید موفقیت تبلت کیندل فایر (Kindle Fire) آمازون، دلیل اصلی محبوبیت اپلیکیشن Kindle برای کتاب خوانی بر روی دستگاه‌های اندرویدی باشد. با استفاده از اپلیکیشن Kindle، می‌توانید هزاران کتاب رایگان را بر روی تلفن همراه یا تبلت اندرویدی خود مطالعه کنید و از خرید کتاب خوان الکترونیکی کیندل بی‌نیاز شوید. اپلیکیشن Kindle کاربران را قادر به تجربه ویژگی‌ها و عملکردهای یکسانی خواهد نمود که سبب موفقیت آمازون در کیندل فایر شده است.

اپلیکیشن Kindle (بهترین اپلیکیشن های کتاب خوان)

اپلیکیشن Kindle، برنامه‌ای بی‌نظیر برای مطالعه کتاب‌های الکترونیکی است که هر سلیقه‌ای را تحت پوشش قرار می‌دهد و فرقی ندارد که به دنبال آخرین ترندهای مد در یک مجله باشید و یا قصد مطالعه روزنامه را برای اخبار جدید داشته باشید؛ اپلیکیشن Kindle برای اندروید هیچ‌گاه شما را ناامید نخواهد نمود. ویژگی‌های دیگر این اپلیکیشن شامل دیکشنری توکار، قابلیت جستجو در گوگل و دسترسی به ویکیپدیا است که فرایند مطالعه را برای شما لذت بخش‌تر می‌نماید.

گوگل بوکز (Google Books)

با اپلیکیشن مخصوص گوگل با نام Google Books، مطالعه بسیار راحت‌تر شده است. اما اپلیکیشن Google Books چه کاری انجام می‌دهد؟ همانطور که از نام آن مشخص است، این اپلیکیشن برای کتاب و مطالعه است و گوگل آن را با سرویس خود یکپارچه ساخته. اما آنچه اپلیکیشن Google Books را از دیگر اپلیکیشن های کتاب خوان متمایز می‌کند، تعداد بسیار زیاد کتاب‌های قابل دانلود آن است که بیش از ۳ میلیون کتاب برای جستجو و دانلود شما در آن به چشم می‌خورد.

 اپلیکیشن Google Books (بهترین اپلیکیشن های کتاب خوان)

می‌توانید از کتابخانه‌ی عظیم گوگل کتابی را انتخاب کرده و به رایگان دانلود نمائید. جالب است بدانید که کتاب‌های رایگانی که گوگل در اختیار شما قرار می‌دهد، از کتاب‌هایی است که شاید به سادگی در محل‌های دیگر یافت نشود.

نوک (Nook) برای اندروید؛ ساخت بارنز اند نوبل (B&N)

درحالی که آمازون درحال محبوب‌تر شدن با اپلیکیشن Kindle Reader خود برای اندروید است، بارنز اند نوبل هم اپلیکیشن مخصوص خود را وارد بازار کرده‌اند. بنابراین سومین اپلیکیشن از سری اپلیکیشن های کتاب خوان که به شما استفاده می‌کنیم، اپلیکیشن Nook خواهد بود. برای استفاده از اپلیکیشن Nook نیازی به داشتن تبلت Nook ندارید زیرا این اپلیکیشن بر روی تلفن‌های همراه هوشمند اندرویدی و تبلت‌هایی که سیستم عامل اندروید دارند، قابل اجراء است.

اپلیکیشن Nook (بهترین اپلیکیشن های کتاب خوان)

در اپلیکیشن Nook بیش از ۲ میلیون کتاب وجود دارد و کتابخانه‌ی جیبی خود را می‌توانید در آن نگهداری کنید. اپلیکیشن Nook برای استفاده در اندروید بهینه سازی شده است و به سادگی می‌توانید در مجله‌ی محبوب خود همانند US Weekly، National Geographic و Oprah Magazine توسط آن مشترک شوید. البته این موضوع تنها برای یک دوره‌ی ۱۴ روزه، رایگان است. کاربران پیشین تبلت نوک نیز با اپلیکیشن Nook احساس راحتی خواهند کرد زیرا مجهز به رابط کاربری آشنایی است که شایان ستایش است.

کتاب‌خوان الدیکو (Aldiko Book Reader)

اگر از ظاهر کتاب‌خوان‌های الکترونیکی قدیمی که در Android Market وجود دارد خسته شده‌اید، اپلیکیشن Aldiko را امتحان کنید. این اپلیکیشن جایگزینی عالی برای دیگر اپلیکیشن های کتاب خوان است که توسط شرکت‌های دیگر همانند آمازون و بارنز و نوبل ساخته شده‌اند. با استفاده از اپلیکیشن Aldiko می‌توانید تعداد بسیاری کتاب را از فروشندگان محبوب خود با فرمت Adobe PDF و یا EPUB خریداری نمائید.

 اپلیکیشن Aldiko (بهترین اپلیکیشن های کتاب خوان)

کاربران می‌توانند مستقیماً کتاب الکترونیکی مورد نظر خود را در دستگاه اندرویدشان دانلود کنند و نیازی به کامپیوتر برای انتقال فایل‌ها ندارند.

اپلیکیشن کوبو (Kobo eBooks)

با استفاده از اپلیکیشن Kobo eBooks دیگر کتابخوانی در دستگاه اندروید شما همانند گذشته نخواهد بود! این اپلیکیشن پایگاه داده‌ی عظیمی از کتاب‌های الکترونیکی رایگان برای دانلود دارد و کاربران می‌توانند کتاب‌های بسیار جذابی را در اپلیکیشن Kobo eBooks دانلود و مطالعه کنند.

 اپلیکیشن Kobo eBooks (بهترین اپلیکیشن های کتاب خوان)

می‌توانید روز خود را با اپلیکیشن Kobo eReader شروع کنید تا مطالعه‌ی خود را جذاب‌تر و هیجان انگیزتر کرده و مطالعه را تبدیل به تجربه آموزشی جالبی کنید. این اپلیکیشن ویژگی خاصی به نام Reading Life دارد که آمار مطالعه‌ی شما را ردیابی و بررسی می‌کند. همچنین می‌توانید جملات ماندگار کتاب‌های مورد مطالعه خود را با ویژگی Facebook این اپلیکیشن، به اشتراک بگذارید که سبب محبوب شدن این اپلیکیشن در میان اپلیکیشن های کتاب خوان شده است.

اپلیکیشن بیت لیت (BitLit)

آخرین اپلیکیشن از سری بهترین اپلیکیشن های کتاب خوان که در این مقاله به شما معرفی می‌کنیم، BitLit خواهد بود که اپلیکیشنی منحصر به فرد است و شما را قادر به تبدیل کتاب‌های معمولی‌تان به کتاب‌های الکترونیکی می‌کند. دستگاه‌هایی که برای تبدیل نوار کاست به CD استفاده می‌شد به خاطر دارید؟ اپلیکیشن BitLit هم همانند همان عملکرد را برای کتاب‌های الکترونیکی انجام می‌دهد. این روشی عالی برای دیجیتالی کردن مجموعه کتاب‌های شما است و پس از آن می‌توانید کتاب‌هایتان را در هرجا و هرلحظه که مایل بودید و دستگاه اندرویدی‌تان در دسترستان بود، مطالعه نمائید.

اپلیکیشن BitLit (بهترین اپلیکیشن های کتاب خوان)

اپلیکیشن BitLit در Google Play Store به صورت رایگان برای دانلود قرار دارد اما اپلیکیشنی تازه کار است؛ بنابراین اگر باگ‌هایی در برنامه یافتید، چندان جای تعجب نیست و به زودی برطرف خواهند شد.

این اپلیکیشن‌ها، انتخاب‌های ما به عنوان بهترین اپلیکیشن های کتاب خوان بود. آن‌ها را در دستگاه اندرویدی خود بررسی کنید و عادات مطالعه خود را بهبود بخشید. با قابلیت حمل و نقل ساده‌تری که برای کتاب‌هایتان در این اپلیکیشن‌ها فراهم شده است، دیگر نمی‌توانید برای مطالعه نکردن بهانه‌ای داشته باشید. فراموش نکنید که سرانه‌ی مطالعه در ایران بسیار پائین است و با وجود پیشرفت شگفت انگیز تکنولوژی در زمینه‌ی کتاب‌های الکترونیکی و کتاب‌خوان‌های الکترونیکی، دیگر هیچ عذر و بهانه‌ای برای پائین بودن این آمار قابل توجیه نیست… پس از همین امروز، اپلیکیشن‌های معرفی شده را نصب کنید و هرگاه احساس کردید با یکی از آن‌ها راحت‌تر کار می‌کنید، تلاش کنید تا میزان مطالعه‌ی خود را افزایش دهید. با وجود این اپلیکیشن‌ها می‌توانید در مسیر رفتن خود به اداره یا مدرسه هم، مطالعه کنید و به معلومات خود بی‌افزائید.

By Elikak